A Milli Takım

Hazırlık Maçı

Türkiye - Çek Cumhuriyeti 





Türkiye 2008 yılından beri çekişmeli maçlar yaşadığı Çek Cumhuriyeti' yle Hazırlık 
maçında karşılaşıyor, Manisa'da oynanacak ilk milli maç olma özelliği taşıyan maçta her iki takım da yedek ağırlıklı kadrolarla sahada olacaklar. Manisa 19 Mayıs Stadı' nda oynanacak ve saat 20.15' te  başlayacak karşılaşmayı Hollanda Futbol Federasyonu' ndan Björn Kuipers yö-netecek. Kuipers' in yardımcılıklarını Sander van Roekel ve Erwin Zeinstra yapacak. Karşılaş-manın dördüncü hakemi ise Mete Kalkavan olacak. Karşılaşma Kanal D kanalından naklen ek-rana gelecek.






AVCI: "NASIL BİTİRDİĞİMİZ ÖNEMLİ"

A Milli Teknik Direktör
Hazırlık maçında Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak olan A Milli Takım' ın Teknik Direktörü Abdullah AVCI, "Nasıl başladığınız değil, nasıl bitirdiğiniz önemli" diyerek, 2014 Dünya Şampiyonası' na katılmak için umutlarını koruduğunu söyledi. Abdullah AVCI,  Mart ayına kadar bütün futbolcuların şimdi olduğu gibi maç trafiğinin devamını edeceğini anımsatarak şöyle konuştu:

"Bizim 23 kişilik kadromuzun 20 kişinin  ligde ortalama 20 maç oynayıp bunun dışında Avrupa kupalarında da mücadeleye devam ediyorlar. Onların uluslararası maç oynayıp gelmeleri bizi mutlu edecektir. Bugüne kadar oynadığımız 13 maçtaki amacımız bir iskelet oluşturup devam ettirmekti. Bu süreç de aynı oyuncuların üzerinden gidiyor. Bu arada performansı iyi olan, yeni ve genç oyuncuları da takıma yerleştirmeye çalışıyorum. Mart ayına da bu iskelete yakın oyuncu grubuyla devam edeceğiz.









İşte Muhtemel İlk 11' ler:

   Türkiye           Çek Cumhuriyeti
  Sinan                      Lastuvka
    Gökhan                  Selassie
    Semih                     Sivok
    Bekir                      Kadlec   
   Caner                      Limbersky
   Hamit                      Plasil   
   Mehmet Topal        Jiracek   
   Emre                      Rosicky
   Arda                      Darida
   Sercan                   Lafata
   Umut                     Vydra

      

                             






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder