Aysal' ın Konuşması


Aysal' dan ''bedelli'' Açıklaması



Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, bedelli sermaye artırımı konusunda henüz herhangi bir bankadan kredi çekmediklerini söyledi.





Aysal,  kulübün bedelli sermaye artırımı yapabilmek için bankadan kredi çektiğine yönelik kamuoyunda çıkan haberlere şöyle yanıt verdi:
''Henüz herhangi bir bankadan kredi çekmedik, ama bu imkanlarımız mevcut. Kulüp sermaye artırımını yapmak için ya cebinden harcar, ya bir bankadan kredi alır. Bankadan kredi alması için ne gerekir? Elindeki bazı aktifleri yatırımcı olarak bankalara kabul ettirebilirse, banka onu kredilendirir, 3 sene 5 sene 10 sene kredi alır. Bunu götürür Sportif AŞ' ye sermaye olarak yatırır.
Diğer ortaklarda aynı haklara sahiptir. Diğer ortaklarda ister cebinden nakit koyar, nakitleri yoksa gider bankadan kredi alırlar. Bu, bütün yatırımcılar için eşit bir haktır, bu hakkın kullanılması da son derece doğaldır.''



Satışlar Arttı!..



Ünal Aysal özellikle Galatasaray futbol takımına devre arasında yapılıp, kamuoyunda geniş yer bulan transferlerin gelişiyle GS Store satışlarında artış yaşandığını kaydetti.
Aysal, ''Biz transferleri yapmadan önce o parayı nereden bulacağımızın hesabını yapıp, transferi öyle yapıyoruz. Evvela transferi yapıp sonra parayı nereden buluruz diye dönmüyoruz '' dedi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder