Bayern Münih Durdurulamıyor







        Werder Bremen' i 6-1 gibi farklı bir skorla yenenen Bayern Münih, Borussia Dortmund ile arasındaki puan farkını 17 puana çıkardı.

   Almanya Birinci Futbol Ligi' nde (Bundesliga) 23. hafta sonunda lider Bayern Münih, en yakın takipçisi Borussia Dortmund ile arasındaki puan farkını 17' ye çıkardı. Lider Bayern Münih, sahasında Werder Bremen' i 6-1 yendi. Karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün olan Bayern Münih' in gollerini Robben, Martinez, Selassi (kendi kalesine), Gomez (2) ve Ribery attı. Sebastian Prödl' ın 44. dakikada kırmızı kart görmesiyle 10 kişi mücadele etmek zorunda  kalan  Werder Bremen' in tek golünü ise  Kevin de Bruyne kaydetti.  Bayern Münih' in teknik direktörü Jupp Heynckes' in oyuncu ve teknik direktör olarak bininci maçına çıktığı karşılaşmada, Bavyera ekibi sezonun ikinci yarsında ilk kez kendi kalesinde gol gördü.

   Lider Bayern Münih, puanını 60' a çıkartırken, en yakın takipçisi Borussia Dortmund deplasmanda Borussia Mönchengladbach ile 1-1 berabere kaldı. Borussia Dortmund 43 puanla ikinci sırada bulunurken, Bayern Münih ile olan puan farkı da 17' ye çıktı. UEFA Şampiyonlar Ligi' nde Galatasaray' ın rakibi Schalke 04, sahasında Fortuna Düsseldorf' u 29. ve 81. dakikalarda Joel Matip' in golleriyle 2-1 yendi. Fortunda Düsseldorf' un tek golü 56. Dakikada Axel Bellinghausen' den geldi.

   Schalke 04 sezonun ikinci yarısında ikinci galibiyeti aldı. Mavi-beyazlı ekip ligde 33 puanla 9. sırada yer alıyor. Gol krallığı yarışında ilk sırada 15' er golle Bayer Leverkusen' li Stefan Kiessling ve Bayern Münih' li Mario Mandzukic bulunuyor. İkiliyi 14 golle Borussia Dortmund takımının golcüsü Robert Lewandowski ve 12' şer golle Eintracht Frankfurt' tan Alexander Meier ve Mainz 05' ten Adam Szalai izliyor.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder