C. Ronaldo Gidecek Mi?


Ronaldo: "Sezon Sonu Konuşuruz"


Real Madrid’ in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo İspanyol ekibi ile olan sözleşmesini uzatıp uzatmayacağının sezon sonu belli olacağını söyledi.




             Eylül ayında  Madrid  ekibinde mutsuz olduğunu söyleyen      Ronaldo’  nun  bu açıklamasının  kaynağının  ekonomik  olduğu ve  sezon sonu Paris Saint-Germain’ e transfer olacağı iddia edilmişti.



AS’ a konuşan Portekizli oyuncu, “Kontratımın yenilenmesi şu an için ne konuşmak istediğim, ne de umursadığım bir konu. Şu an için sadece takımı düşünüyorum. Sezon sonu konuşacağız.” dedi.

Mutsuzluğunun parayla alakalı olmadığını vurgulayan 28 yaşındaki futbolcu, “Çocuğumun üstüne yemin ederim ki mutsuzluğumun nedeni hiçbir zaman para olmadı.” şeklinde konuştu.

Real’ de kalıcı bir iz bırakmak istediğini söyleyen Ronaldo, “Madrid’ de iz bırakmak istiyorum. Bunu da sözleşmemin sonuna kadar bu takımı koruyarak yapabilirim. Taraftarlar bunun farkında. Beden ve ruh olarak kulüp için oynuyorum. Formamı ölümüne kadar koruyacağım. Taraftarların sevgisini hissetmek beni çok mutlu ediyor.” diyerek sözlerini tamamladı.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder