Drogba ve Sneijder' in Maliyeti


Drogba ve Sneijder' in Yıllık Maliyeti...

 Galatasaray Kulübü Başkanı  Ünal Aysal,  Drogba ve Sneijder' in yıllık ortama maliyeti hakkında da bilgi verdi.


Şampiyonlar Ligi' nde ilk hedeflerinin 16' ya kalmak olduğunu ve bunu da başardıklarını kaydeden Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, "Ama ilk 16' nın üstünde bir yere gitme gibi bir imkan çıktı. Bunu değerlendirmemek yönetim olarak ciddi bir zaaf olurdu. Biz bunun hesaplarını ince ince yaptık. Eğer 8' e girersek ne kadar para girer, 4' e kalırsak ne kadar para kazanabiliriz? Bunun da risklerini hesaplayarak bu iki oyuncuyu transfer ettik. Bunların maliyetlerine gelecek olursak aşağı yukarı bütün giderleri düştüğümüz vakit, senelik maliyetleri 6 milyon euroya gelmektedir. "  dedi.

Aysal, Şampiyonlar Ligi' nde bir tur atlamaları halinde 7 milyon Euro gelir elde edeceklerini de belirterek, "Daha fazla gidersek, daha fazla kazanç temin edebiliriz. Doğrudur bir risk var geçemeyebiliriz. Bu bir yarışmadır; ama bu riski almak zorundayız." şeklinde konuştu.

Finansal Fair – Play çerçevesinde girişimlerinin ve finansal hesaplarının sadece başarıya dönük olmadığının altını çizen Aysal, sözlerini şöyle tamamladı: "Yani biz bunun tedbirini de alıyoruz. Biz bu başarıları yakalamasak dahi ödemelerimizin aksamaması için gerekli alternatif tedbirleri alıyoruz."Bu arada Başkan Ünal Aysal, Araştırma/Tez Değerlendirme Yarışması' nda dereceye girenlere ödüllerine verdi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder