Göztepe' de Paulinho Skandalı!


Göztepe’ de Skandal!





Göztepe’ de U. Cluj takımından transfer edilen Pestana’ nın Romanya’ da 4 maçlık men cezası aldığı ortaya çıktı.




Göztepe’ nin Boluspor’ a 2-1 yenildiği karşılaşmada sakat olduğu için kadroya alınmadığı açıklanan Paulinho’ nun, sezonun ilk yarısında Romanya’ da U. Cluj takımından kalan 4 maçlık cezası nedeniyle oynayamadığı ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı ekibin, Antalya kampında denedikten sonra almaya karar verdiği, ancak lisansını çıkarmak için bir süre beklediği Paulinho Pestana’ nın, U. Cluj’ un 7 Aralık’ ta G. Bistrita’ yla oynadığı maçta rakip futbolcu
Braganca’ ya vurduğu için kırmızı kart gördüğü ve Romanya Federasyonu’ ndan 4 maç men cezası aldığı belirtildi. Boluspor randevusundan önce öğrenilen bu durum kurmayları şoke etti. Yabancı kontenjanını geç boşalttığı için ikinci yarının ilk iki haftasında lisansı çıkarılmayan Paulinho, pazar günü Rize deplasmanının yanı sıra Denizli ve Konyaspor maçlarında da forma giyemeyecek.


AYNI HATAYA DÜŞTÜLER

Göztepe buna benzer bir olayı orta saha oyuncusu Şamil’ in transferinde de yaşamıştı. İskenderun’dan alınan oyuncu Göztepe’ ye 3 maç cezalı olarak gelmiş ve ligin 4. haftasında forma giymeye başlamıştı.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder