İngiltere Ligi l Lampard Gidiyor mu?


Lampard United’ a mı?



Chelsea tarafından 2013 yazında bitecek sözleşmesi uzatılmayan Frank Lampard, sezon sonunda Manchester United’ ı seçebilir.



   Geçmişte Chelsea’ de Luiz Felipe Scolari ve Carlo Ancelotti’ nin yardımcılığını üstlenen Ray Wilkins, Londra ekibinin sözleşmesini uzatmadığı Frank Lampard için birçok İngiliz kulübünün sıraya gireceğini düşünüyor.
  Chelsea’ nin neden Lampard’ ın sözleşmesini uzatmadığına anlam veremediğini söyleyen Wilkins, “Ben eğer Chelsea’ de görev yapsaydım kesinlikle ona yeni bir sözleşme önerirdim. Ancak artık orada değilim ve bu kulübün politikası. Eminim ki Frank birçok Premier Lig kulübünden teklif alacaktır” ifadelerini kullandı.
  The Telegraph’ ın haberine göre ise Sir Alex FergusonWest Ham United döneminde transferini istediği Frank Lampard’ ı, yaz transfer döneminde kadrosuna katmak istiyor. 2009’ da Lampard için “Olağanüstü bir oyuncu ve her takımda liderlik rolü üstlenebilir” diyen Ferguson, iddialara göre tecrübeli futbolcuyu sözleşmesi sona erince Manchester’ a gelmeye ikna edecek.
  2001’ den beri Chelsea forması giyen Frank Lampard, takımıyla bir Şampiyonlar Ligi, üç Premier Lig, dört Federasyon Kupası, iki Lig Kupası ve iki de Community Shield zaferi yaşamıştı.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder