Sneijder' den Gol Haberi Geldi!


Sneijder Siftahı Yaptı...


Antalyaspor sınavı hazırlıklarını A2 takımıyla oynadığı özel maçla sürdüren Galatasaray, gençleri 6-0' la devirirken, goller Amrabat (3), Melo, Yekta ve Sneijder' den geldi.




Ligin 21. haftasında Antalyaspor ile TT Arena’da kozlarını paylaşacak olan Galatasaray, zirveyi derinden etkileyecek olan mücadelenin hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-Kırmızılılar, bu kapsamda A2 takımıyla Florya Metin Oktay Tesisleri’ nde özel bir maç yaptı. 

Milli takımlarda bulunan oyuncuların yokluğunda yine genç takviyeli bir kadroyla mücadele eden Cim Bom, sahadan 6-0’ lık galibiyetle ayrıldı. Maçın yıldızı hat-trick yapan Amrabat olurken, diğer goller Melo, Yekta ve Sneijder’ den geldi. Karşılaşmanın tamamında forma giyen Hollandalı yıldızın Galatasaray’ da ilk golünü atması, resmi bir maç olmasa da sevinç yarattı. 



Yeni Sistem de Denendi

Teknik direktör Fatih Terim, Antalyaspor karşısında Sneijder’ i ilk 11’de oynatmayı planlıyor. Bu maçla birlikte 4-2-3-1 düzeninin de denendiği öğrenildi. Aslan’ da hazırlıklar bugün saat 12.00’da Florya’ da basın ve taraftara kapalı gerçekleşecek idmanla devam edecek.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder