Tenis


ATP - Nadal: " Morale İhtiyacım Var "

Yedi aylık sakatlık sürecinin ardından kortlara Şili’de geri dönen Rafael Nadal, istikrar sağlayabilmesi için cesareye ihtiyacının olduğunu vurguladı.




Wimbledon’ da Lukas Rosol’ a elendiği maçtan bu yana kortlara ilk kez Salı gecesi Şili VTR Açık’ ta oynadığı çiftler maçıyla çıkan Rafael Nadal, mental durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.
Dünya 5 numarasına kadar gerileyen Rafa, “Yeniden tenis oynayabilmek güzel ve bunu Monaco gibi bir arkadaşımla beraber gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Şili’ deki kortta da harika bir atmosfer vardı. Elbette, çiftlerde harcanan efor hep daha az oluyor ve gerçek fiziksel kondisyonumu tekler maçlarında göreceğimi biliyorum” ifadelerini kullandı.
Sözlerine devam eden İspanyol raket, “Bu turnuvayı seçtim çünkü zamanlama ve zemin bana uygundu. Hedefim cesaretli bir biçimde oynamaya devam etmek çünkü buna ihtiyacım var. Umarım dizim bu amacımın karşısında bir engel teşkil etmez” şeklinde konuştu.
Rafael Nadal, Geri dönüşünde Juan Monaco’ yla beraber çıktığı çiftler maçında Cermak-Dlouhy ikilisi karşısında korttan 6-3 ve 6-2'lik setlerle galip ayrılmayı başarmıştı.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder