Bu Yıl Oklar Türkiye' ye Çevrilecek






      

          Türkiye Dünya Kupası 2. ayak yarışları ile Dünya Şampiyonası' na ev sahipliği yapacak.

    Türkiye, bu yıl Dünya Kupası 2. ayak yarışları ile okçuluğun en prestijli organizasyonu Dünya Şampiyonası' na ev sahipliği yapacak.

    Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu,  yaptığı açıklamada, 2013 yılı içinde Türkiye' nin uluslararası alanda çok önemli 2 organizasyona ev sahipliği yapacağını belirtti.

   Bu yıl Antalya' da düzenlenecek 2 organizasyonla Türkiye' nin, dünya okçuluğunun gündemine oturacağını ifade eden Topaloğlu, şunları kaydetti:

    ''İlk olarak 10 - 16 Haziran' da Antalya' da yapılacak Dünya Kupası 2. ayak yarışlarına 55-60 ülkeden yaklaşık 600 sporcun katılımını bekliyoruz. Daha sonra yine Antalya' da 29 Eylül - 6 Ekim' de Dünya Şampiyonası var. Bu yarışma okçuluğun en prestijli yarışması ve yaklaşık 100 ülkeden 1000 sporcunun katılımını bekliyoruz. İki organizasyonda da okçuları en iyi şekilde ağırlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aynı zamanda sporcularımızın en iyi derecelerini yapması için de teknik çalışmalarımız devam ediyor.Okçuluk açısından Türkiye, bu yıl dünyanın ilgi odağı olacak, biz de bunu ülkemizi tanıtmak için araç olarak kullanacağız.''




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder