Deplasman Fatihi





       Almanya Birinci Futbol Ligi' nde  lider Bayern Münih deplasmanda, Hoffenheim' i Mario Gomez' in attığı golle 1-0 mağlup etti.

   Ligin ikinci yarısında oynadığı 7 maçı da kazanan Bavyera ekibi, bu sezon deplasmanda oynadığı 12 karşılaşmada da yenilmedi. Kırmızı-beyazlı ekip bu karşılaşmalardan 11' ini kazandı, 1 maçtan da berabere ayrıldı.  

   Puanını 63' e çıkaran lider Bayern Münih, en yakın takipçisi Borussia Dortmund ile olan 17 puanlık farkı da korudu. Borussia Dortmund, sahasında Hannover 96' yı 3-1' lik skorla yenerek, 46 puanla ikinci sıradaki yerini korudu. Bayer Leverkusen, sahasında VfB Stuttgart' a karşı geriye düştüğü maçta, son bölümde bulduğu gollerle 2-1 galip gelerek 3 puanın sahibi oldu.

   Gol Krallığı yarışında ilk sırayı 16' şar golle Bayer Leverkusen' li Stefan Kiessling ile Borussia Dortmund' lu Robert Lewandowski paylaşıyor. İkiliyi 15 golle Bayern Münih' li Mario Mandzukic takip ediyor. Eintracht Frankfurtlu Alexander Meier ve Mainz 05' in oyuncusu Adam Szlai' ın da 12 golü bulunuyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder