Madrid ve Chelsea' ye 'HAYIR' Diyor




     






            İngiltere Premier Ligi' nin en çok beğenilen menajerlerinden biri olan Danimarkalı teknik adam Michael Laudrup, kulübüyle mutlu olduğunu ve dev takımlara gitmek gibi bir hırsı olmadığını söyledi.


    Aktif futbolculuk yaşantısında dünyanın en iyi oyuncularından biri olarak görülen ve hem Barcelona hem Real Madrid formaları giyen Michael Laudrup, teknik direktörlük yaşamında da kariyer merdivenlerini çıkmaya devam edecek gibi görünüyor.
   İngiltere Premier Ligi' nde Swansea City' nin menajerliğini yapan ve henüz buradaki ilk sezonunda büyük bir başarı yakalayan Laudrup, dev takımların radarına girdi. Swansea City ile Lig Kupası' nda finale kadar yükselen Laudrup, Brendan Rodggers' ın Liverpool' a gidişi sonrası takımın menajerlik koltuğuna oturup, Galler takımının Barcelona-vari oyununu devam ettirdi.
   Teknik adamlık performansıyla dev takımları etkileyen ve çeşitli ülke medyalarında ismi Avrupa' nın önemli kulüpleriyle anılan Laudrup "Bu takımla ilgili olarak birçok hedefim ve fazlasıyla hırsım var. Büyük takımlara gitmek gibi özel bir rüyam yok. Her menajer bir gün Real Madrid, Barcelona, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Juventus gibi takımların başında çalışmak ister." dedi.
   Büyük kulüplerdeki yaşamın kendisini cezbetmediğini dile getiren Laudrup "10 yıl boyunca her şeyi yaşadıktan sonra, ligi ikinci bitirmişim ve daha sonra Şampiyonlar Ligi yarı finalinde penaltılarla kaybedip, kupada finali 2-1' le rakibime vermişim. Bir bakmışım ki kapının önündeyim. Gerçekten, neden bunu yaşamak isteyeyim ki? Oyuncu olarak dev takımlarda oynadım. Nerede olursa olsun büyük bir ilgi görüyorsunuz ama ne zaman kupa kazanamasanız her şey tersine dönüyor." dedi.
   Kulübüyle sözleşme uzatmak için görüşmelere başlayan Laudrup bu konuyla ilgili olarak da menajeri Bayram Tutumlu' nun kulüple görüştüğünü söyleyerek sözlerine son verdi.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder