Messi' den Eleştirilere Yanıt: "Doyuma..."









     İspanya La Liga takımlarından Barcelona' nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, önümüzdeki hafta oynayacakları Real Madrid maçından önce basına açıklama yaptı.


   İspanya' nın en önemli iki takımı olan Real Madrid ve Barcelona' nın La Liga' daki maçlarını kazanmasının ardından, iki dev ekipte gözlerini birbirleriyle karşılaşacakları Kral Kupası yarı final maçına çevirdi. Tüm dünyanın takip edeceği maç ile ilgili olarak Barcelona' nın 4 Ballon D'or'lu süperstarı Lionel Messi bir açıklama yaptı.

   "Rakibimiz Madrid' i iyi tanıyoruz ve en iyi performansımızı ortaya koymalıyız çünkü muhteşem oyunculara sahip olan harika bir takımlar. Takımımız fiziksel olarak iyi durumda ama son iki maçta en iyi günlerimizdeki gibi olmadığımız aşikar. Tekrar her zaman olduğumuz hale geri dönmek için çabalayacağız. Milan' la oynayacağımız maçta da çılgınlar gibi saldırmayacağız" diyerek sözlerine başlayan Messi, Bernabeu' da oynadıkları ilk maçta Alvaro Arbeloa ve Aitor Karanka' yla ilgili yaşadıklarına da değindi. Stadyumun otoparkında Arbeloa' ya ailesi yanındayken ve soyunma odasında Real Madrid antrenörü Aitor Karanka' ya söylediği sözlerle ilgili olarak; "Bu tip eleştiriler nereden gelirse gelsin beni çok fazla alakadar etmiyor" dedi.



"DOYUMA ERİŞTİĞİMİZİ SÖYLÜYORLAR..."


    Messi, takımın performansının düştüğüyle ilgili olarak ise; "Etrafımdaki oyuncularla yıllardan beri oynuyorum. Bence benim fiziksel yeteneklerim gelişiyor. Önemli olan şey tekrar takımın aynı dinamizmine kavuşması, ben de daha iyi yardımcı olmaya çalışacağım." diyerek son zamanlarda kötü skor aldıkları ve eskiye göre kötü oynadıklarıyla ilgili olarak bir savunma yaptı. Real Madrid maçında da iyi oynayacaklarını ve buradan kendileri için iyi bir skor alacaklarını belirtti.

   Barcelona' nın oynayacağı tüm kupaları kazanmak istediğini belirten Arjantinli süper star; "Ne zaman kötü oynasak insanlar o zaman bu takımın yıllarca kazanarak doyuma eriştiğini söylüyor. Bizim yaptığımız şeyler kendimizi bağlar.  Bu sezonda kendi adıma söylemeliyim ki en önemli hedeflerimizden biri  Şampiyonlar Ligi' nde finale çıkmak" diyerek sözlerine son verdi.

   Bernabeu' daki ilk maçta 1-1 berabere kalan Barcelona ve Real Madrid, 2 Mart Cumartesi günü Türkiye saati ile 17.00' de karşı karşıya gelecek.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder